01.09.2021

Η GeoSense στον επιχειρηματικό διαγωνισμό αγροδιατροφής  TROPHY-ΤΡΟΦΗ CHALLENGE

Σεπτέμβριος 2021

Στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καινοτομίας στην αγροδιατροφή Trophy-Τροφή Challenge συμμετέχει και φέτος η GeoSense, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει ομάδες που αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής για να αναπτύξουν προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις που «απαντούν» στις σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο της αγροδιατροφής.

 

Οι επιχειρηματικές λύσεις που θα ξεχωρίσουν θα επιβραβευθούν με χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους €23.000, εξατομικευμένα προγράμματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης και πρόσβασης σε χρηματοδότηση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό θα ανοίξουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ το bootcamp και η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Όλες οι δράσεις του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

 

H GeoSense, έχοντας εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών χρόνων στον κλάδο της γεωργίας ακριβείας και όντας η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εισήγαγε την καινοτομική τεχνολογία των ΣμηΕΑ στην αγροτική παραγωγή, αποδέχθηκε με μεγάλη τιμή την πρόσκληση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ και θα συμμετάσχει στην διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων, με την υπευθυνότητα που την διακρίνει και την αποδεδειγμένη εμπειρία της.

 

 

Την GeoSense θα εκπροσωπήσει ο CEO, κ. Δημήτρης Ράμναλης, ο οποίος αποδέχθηκε με τιμή την πρόσκληση και θα αποτελέσει υπεύθυνο μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του διαγωνισμού, συμμετέχοντας και αυτή τη χρονιά στη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων, η οποία θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του διαγωνισμού το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

To Trophy-Τροφή Challenge 2021, θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η COVID εποχή, μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα Cultivate του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. 

O διαγωνισμός αφορά προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, σε τομείς της αγροδιατροφής, όπως:

  • - Γεωργική και ζωική παραγωγή (μεταξύ άλλων μηχανήματα, ΙοΤ, software και διαδικασίες, της επεξεργασίας)
  • - Επεξεργασία και τεχνολογία τροφίμων, βιοτεχνολογία, συσκευασίες
  • - Agrologistics, ενέργεια, κλιματική αλλαγή

Η GeoSense, στηρίζοντας κάθε καινοτομία και αλλαγή και πιστή στην εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων, είναι περισσότερο από περήφανη που συμβάλλει στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καινοτομίας στην αγροδιατροφή Trophy-Τροφή Challenge, αποδεχόμενη την πρόσκληση με μεγάλη υπευθυνότητα και ευθύνη.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://trophychallenge.gr/

 

 

 

 

  

 

 

 

* για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ