FLIR Exx Series
mainProductImage

FLIR Exx Series

Αναβαθμισμένη σειρά Εxx θερμικών καμερών από τη FLIR με τη μοναδική τεχνολογία MSX (Multi Spectral Dynamic Imaging).

Περιγραφή

Οι θερμοκάμερες FLIR Exx-Series είναι ειδικά σχεδιασμένες για εφαρμογές κτιριακού ελέγχου (building applications) και μηχανολογικού - βιομηχανικού ελέγχου (έλεγχο των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, εντοπισμό υγρασίας, έλεγχο μόνωσης κ.α.). Συγκεντρώνουν μια πλειάδα τεχνικών χαρακτηριστικών σε ένα πολύ μικρό σώμα, ιδανικό για ευέλικτη χρήση, μεταφορά και εξαγωγή αποτελεσμάτων. 

Η σειρά FLIR Exx αποτελείται από μικρά ελαφριά μοντέλα σχεδιασμένα για αυτούς που χρειάζονται υψηλότερη ανάλυση και περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά της σειράς i και για εκείνους για τους οποίους η ταυτόχρονη καταγραφή των ευρημάτων σε πραγματική και θερμική εικονα είναι πολύ σημαντική.
 
Οι κάμερες FLIR Exx έχουν αισθητήρες με μέγεθος έως 320 x 240 pixels και έχουν όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να ληφθούν οι σωστές εκτιμήσεις στα κτίρια, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος της μόνωσης και η ανίχνευση της εσωτερικής υγρασίας.Έχουν πολύ υψηλή θερμική ευαισθησία, που είναι απαραίτητη στις κτιριακές εφαρμογές.
 
 
alt
Πολύ Μεγαλη Οθόνη Αφής
 
Η σειρά Ε διαθέτει πολύ μεγάλη οθόνη αφής διαγωνίου 3.5’’, μέσω τις οποίας μπορεί να γίνεται ο πλήρης χειρισμός της κάμερας. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να βλέπει με πολύ καλή ανάλυση όλες τις λεπτομέρειες του εξεταζόμενου αντικειμένου.  Τέλος, με τη λειτουργία Image Gallery μπορεί κανείς να δει όλες τις εικόνες που υπάρχουν αποθηκευμένες στην κάμερα σε μικρογραφίες.
 
alt
Μεγαλύτερη Ανάλυση
Νέοι Βελτιωμένοι αισθητήρες που φτάνουν μέχρι 320x240pixels για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερο οπτικό πεδίο που φτάνει μέχρι και 
29° x 29°/0.6 m!
 
alt  
Ασύρματη σύνδεση μέσω BluetoothWiFi
 
Η σειρά Ε διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες Bluetooth & Wi - Fi !! Έτσι είναι δυνατό να εκτελεί κανείς μια σειρά από εφαρμογές χωρίς καθόλου κόπο.
Καταγράψτε φωνητικά σχόλια με οποιοδήποτε ακουστικό Bluetooth!
Συνδέστε την κάμερα ασύρματα με το iPad, το iPhone ή το Android κινητό σας και διαχειριστείτε την ίδια την κάμερα και τις εικο΄νες που έχετε αποθηκεύσει σε αυτήν!
Συνδέστε εξωτερικούς αισθητήρες υγρασίας και ενσωματώστε τις μετρήσεις σας στις θερμικές εικόνες που καταγράφετε, σε πραγματικο΄χρόνο!
 
alt
Εξαιρετική ευκολία στη χρήση
 
Η  κάμερα είναι πάρα πολύ φιλική προς το χρήστη και απλή στη λειτουργία της, ειδικά σχεδιασμένη ακόμα και για αρχάριους. Διαθέτει πλήρες ελληνικό μενού και ειδικά πλήκτρα για χρήση μόνο με το ένα χέρι.
 
alt
Πλήρως αυτόματη με zoom4X   
 
Δημιουργεί άμεσα μια θερμική εικόνα υψηλής ποιότητας ακόμα και από μεγάλη απόσταση, χάρη στην δυνατότητα μεγέθυνσης μέχρι και 4 φορές.
 
alt
Πολύ υψηλή ακρίβεια 60Ηκαι θερμική ευαισθησία
 
Ποτέ άλλοτε μια τόσο μικρή κάμερα δεν είχε τόσο μεγάλη ακρίβεια! Με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 60 φορές το δευτερόλεπτο, κανείς δεν μπορεί να προσφέρει καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Με ακρίβεια μέτρησης 2% και θερμική ευαισθησία μόλις 0.05% , η σειρά Ε σας προσφέρει εικόνες με ποιότητα μέτρησης που θα ζήλευαν πολλές μεγαλύτερες κάμερες. 
 
alt
SD κάρτα μνήμης και λογισμικό
 
Η κάμερα αποθηκεύει εικόνεςμε το πάτημα ενός πλήκτρου στην ενσωματωμένη κάρτα μνήμης που διαθέτει,με μοναδική ταυτοποίηση σε ραδιομετρική μορφή  JPEG.  Επίσης μέσω καλωδίου USB είτε απευθείας από την κάρτα μνήμης μπορούν να μεταφερθούν άμεσα στον υπολογιστή σας.
 
alt
Συμπαγής και ελαφριά
 
Οι κάμερες της Σειράς Ε είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και ελαφριές!Αντέχουν σε πτώση από τα 2m, και είναι πιστοποιημένες κατά IP54 ενώ ζυγίζουν μόλις 825gr με τη μπαταρίa!   Εκτός από τη βαλίτσα μεταφοράς τους, αποθηκεύονται πολύ εύκολα παντού, ακόμα και στην τσέπη σας!!
 
 
Μοντέλο FLIR E40 FLIR E50 FLIR E60
Ποιότητα θερμικής εικόνας 160x120 pixels 240x180 pixels 320x240 pixels
Ευαισθησία στη θερμότητα <0.045ºC <0.045ºC <0.045ºC
Σημειακή μέτρηση 3 σημεία 3 σημεία 3 σημεία
Μέτρηση περιοχής 3 περιοχές με μεγ/ελαχ/Μ.Ο.  3 περιοχές με μεγ/ελαχ/Μ.Ο.   3 περιοχές με μεγ/ελαχ/Μ.Ο.
Διαφορά θερμοκρασίας Ναι Ναι Ναι
Ενσωματωμένη ψηφιακή μηχανή  3.1 Mpixels 3.1 Mpixels 3.1 Mpixels
Φωνητικά/Γραπτά σχόλια Ναι Ναι Ναι
Bluetooth®/WiFi Ναι Ναι Ναι
Ψηφιακό zoom 2x 2x-4x 2x-4x
Picture-in-Picture Περιοχή IR σε οπτική εικόνα Αυξομειούμενη περιοχή IR σε οπτική εικόνα   Αυξομειούμενη περιοχή IR σε οπτική εικόνα
Θερμική Μίξη Όχι Ναι Ναι
Άμεση εξαγωγή αναφοράς Όχι Όχι Ναι
 
Το ειδικό λογισμικό FLIR TOOLS, σας επιτρέπει όχι μόνο να βλέπετε αλλά και να επεξεργάζεστε τις εικόνες που έχετε συλλέξει στο πεδίο, αλλά και να δημιουργείτε αναλυτικά Reports για τους πελάτες σας ή για το αρχείο σας!! 
 
 
 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες:

information