Pix4D
mainProductImage

Pix4D

Ολοκληρωμένο φωτογραμμετρικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών με δυνατότητα παραγωγής 3D νέφους σημείων, μοντέλου επιφανείας κ.α.

Περιγραφή

Pix4Dmapper 

Το Pix4Dmapper μπορεί να επεξεργαστεί σειρά από εναέριες ή επίγειες φωτογραφίες από σχεδόν οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή ανεξαρτήτως ανάλυσης και να συνδυάσει το περιεχόμενο δημιουργώντας υψηλής ακρίβειας 3D νέφη σημείων, 3D Mesh, ψηφιακά μοντέλα εδάφους και επιφανείας καθώς και ορθοφωτοχάρτες. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει χάρτες ανακλασιμότητας σε διάφορα μήκη κύματος, καθιστώντας το μοναδικό εργαλείο είτε για παραδοσιακές αποτυπώσεις, είτε για δημιουργία 3D μοντέλων είτε για δημιουργία χαρτών θερμικής ανάκλασης και χαρτών με δείκτες φυτομάζας, φυτοκάλυψης, φυτικών ασθενειών κλπ. 

 


Input + Process

Χρησιμοποιείστε οποιαδήποτε κάμερα, με οποιονδήποτε φακό, σε οποιαδήποτε γωνία λήψης, με ή χωρίς geotags, με ή χωρίς GCP και δημιουργήστε υψηλής ακρίβειας 3D δεδομένα. Εφόσον υπάρχουν GCP, μπορείτε να κάνετε αναγωγή των δεδομένων σας σε οποιοδήποτε προβολικό σύστημα επιθυμείτε. Αν δεν σας ενδιαφέρει η χωρική αναφορά, απλά δηλώστε μια οριζόντια και μια κάθετη απόσταση και το σχέδιό σας αποκτά κλίμακα και προσανατολισμό. 

 


Assess + Edit

Μια σειρά ενσωματωμένων εργαλείων, παρέχουν μοναδικές δυνατότητες που δεν συναντάτε σε κανένα άλλο αντίστοιχο λογισμικό της αγοράς:

RayCloud editor Μοναδική καινοτομία. Συνδυάζει τα 3D δεδομένα (3D νέφος σημείων) με τις φωτογραφίες ώστε να γίνεται εύκολη η απόδοση ενός σχεδίου. Ψηφιοποιείται στις φωτογραφίες και οι γραμμές και τα πολύγωνά σας, μεταφέρονται στο 3D νέφος σημείων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποδώσετε σε 3D polylines ότι επιθυμείτε με μεγάλη ακρίβεια και σιγουριά. Τελειώνοντας την απόδοση, μπορείτε να εξάγετε τα δεδομένα σας σε format dxf, shp ή και dgn. Επίσης, μπορείτε μέσα στον 3D χώρο να μετρήσετε οριζόντιες και κεκλιμένες αποστάσεις καθώς και να κάνετε ογκομετρήσεις. Τέλος, παρέχει εργαλεία ταξινόμησης του 3D νέφους σε επίπεδα όπως έδαφος, κτήρια, δέντρα κλπ και σας επιτρέπει να διαλέξετε το/τα επίπεδα που θέλετε ώστε να δημιουργήσετε Ψηφιακό Μοντέλο Εδάφους (DTM) αντί επιφανείας (DSM) με βήμα κανάβου της αρεσκείας σας.

Mosaic editor. Ένας όμορφος ορθοφωτοχάρτης τονίζει και προσθέτει κύρος στη δουλειά σας. Το περιβάλλον του Mosaic Editor θεωρεί τον ορθοφωτοχάρτη ως ένα παζλ από ψηφίδες όπου σας επιτρέπει να τοποθετήσετε σε κάθε μέρος του παζλ την ψηφίδα που θεωρείτε περισσότερο εμφανίσιμη από αυτή που εξ’ ορισμού διάλεξε το λογισμικό. Κατόπιν, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα φίλτρο τονικής εξομάλυνσης ώστε το σύνολο του ορθοφωτοχάρτη σας να έχει παντού της ίδια τονικότητα. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης του ορθοφωτοχάρτη σε μορφή map tiles συμβατά με Google Map tiles και με OpenStreet Map tiles.

Index calculator. Μοναδικό περιβάλλον δημιουργίας χαρτών ανακλασιμότητας κατάλληλο για παραγωγή δεικτών για εφαρμογές γεωργίας ακριβείας ή θερμογραφήσεων.

 

UAV + Software

Αν ψάχνετε για την απόλυτη λύση χαρτογράφησης και αποτύπωσης σε 2D ή 3D, συνδυάστε το Pix4D Mapper με οποιοδήποτε UAV έχετε καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Ιδιαιτέρως για τα προϊόντα της DJI παρέχεται πλήρη υποστήριξη με αυτόματη αναγνώριση των καμερών και τεχνικών χαρακτηριστικών των φακών.

 

 

 

Pix4D App

Η Pix4D διανέμει δωρεάν την εφαρμογή Pix4Dmapper Capture, κατάλληλη για Android και iOS συσκευές όπου αναλαμβάνει την αυτόματη δημιουργία σχεδίου πτήσης με σωστές επικαλύψεις στις λήψεις φωτογραφιών ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αξιοποιήσιμο για μετρήσεις με ακρίβειες που ανάλογα με το pixel size μπορούν να φτάσουν και τα μερικά χιλιοστά.

Διαβάστε περισσότερα για την εφαρμογή Capture App εδώ: https://support.pix4d.com/hc/en-us ή και κατεβάστε τη δωρεάν από  Google Play και App Store.

 
 
 
 
Για δωρεάν δοκιμαστική έκδοση με χρονικό περιορισμό αλλά πλήρης δυνατοτήτων επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης του λογισμικού ανά μήνα ή έτος καθώς και άδειες με ειδική τιμολογιακή πολιτική για χρήση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κατεβάστε τη δωρεάν εκδοση του λογισμικού Pix4Dmapper 

 

 

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες:

information