Marlyn by ATMOS UAV
mainProductImage

Marlyn by ATMOS UAV

Παρακάτω θα βρείτε το Ολλανδικής προέλευσης καινοτόμο υβριδικό VTOL μη επανδρωμένο ΣμηΕΑ Marlyn, με δυνατότητα φωτογραφικής λήψης, κατάλληλο για πλήθος εφαρμογών όπως Κτηματογραφήσεις, Αποτυπώσεις, Παραγωγή μοντέλων εδάφους, Χαρτογραφήσεις, Παρακολούθηση εξέλιξης έργων, Γεωργία ακριβείας κλπ. Το Marlyn συνοδεύεται προαιρετικά από άδεια χρήσης φωτογραμμετρικού λογισμικού κατάλληλο να διαχειριστεί όλες τις παραπάνω εφαρμογές. Με το Marlyn, πια οι εναέριες λήψεις σας θα γίνονται με υψηλή ακρίβεια εφάμιλλη δεκτών GNSS πολλών συχνοτήτων ακόμη και χωρίς την χρήση φωτοσταθερών.

Περιγραφή

Φαντάζεστε να έχετε επενδύσει σε εξοπλισμό που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε… ;

Όχι πια χαμένες ημέρες εργασίας εξαιτίας μέτριων ανέμων. Το μοναδικό VTOLUAVπου μπορεί να απογειωθεί και προσγειωθεί με ταχύτητες ανέμου έως 12.5m/sec (6 beaufort) ενώ ο ανάλογος ανταγωνισμός σταματά στα μόλις 8m/sec. Παράλληλα είναι ικανό να εκτελεί πτήσεις με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 15.3m/sec.

 

Θα ανταλλάζατε 7.5% επιπλέον κάλυψη ανά μπαταρία με τουλάχιστον 25% περισσότερες ώρες εργασίας;

To Marlyn αυξάνει την παραγωγικότητά σας… περισσότερες ημέρες/ώρες πτήσης ακόμη και σε περιοχές ή ημέρες με δύσκολες συνθήκες ανέμου. Η δουλειά σας δεν μπορεί να περιμένει… γιατί να περιμένει το droneσας να κοπάσει ο άνεμος;

 

Πόσο ασφαλής είναι η κάθετη προσγείωση με 2 σημεία ισορροπίας έναντι τεσσάρων;

Θα κάνατε πειράματα με το δεκάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ εξοπλισμό σας; Με 4 σημεία ισορροπίας και ελέγχου, τMarlyn απογειώνεται και προσγειώνεται σαν ένα πολυκόπτερο χωρίς να παρεκκλίνει από την επιθυμητή θέση. Οι απαιτήσεις σε επιχειρησιακό χώρο είναι πραγματικά 2mx2m… Χωρίς αποκλίσεις και drift λόγω ανέμων, με τεράστια ασφάλεια για το σύστημα και την κάμερα, ακόμη και σε κεκλιμένα επίπεδα!!!

 

 

Ελάτε στον πλέον αποδοτικό, αξιόπιστο και εύχρηστο κόσμο της ATMOSUAV


Το  
Marlyn αποτελεί την πλέον ασφαλή και εύχρηστη λύση Hybrid (VTOL) drone σε σχέση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σύστημα

 

  

Κάθετη Προσγείωση και Απογείωση   

Επιχειρείστε από οποιαδήποτε θέση με μόνη απαίτηση σε χώρο πραγματικά 2mx2m. Εκτελέστε την πτήση σας με εξαιρετική αντοχή σε άνεμο που αγγίζει τα 56km/h

 

Εξαιρετικά παραγωγικό σε όρους κάλυψης

Τo  Marlyn αγγίζει 2km2 κάλυψης με GSD 1.5cm από τα 400ft (120m) ύψος πτήσης σε μόλις 40 λεπτά καθαρής πτήσης. Μέγιστος χρόνος πτήσης 50min και μέγιστη κάλυψη 2.1km2 από ύψος 400ft (120m).

 

Υψηλή αντοχή σε άνεμο κατά την προσγείωση/απογείωση

Τo  Marlyn είναι το μόνο HybridVTOL στην κατηγορία του που μπορεί να απογειωθεί και προσγειωθεί με ασφάλεια σε ανέμους εντάσεως μέχρι 45km/h.

 

Γαιωδαιτική ακρίβεια PPK

Δυνατότητα αναβάθμισης σε PostProcessingKinematicγια ακρίβειες καλύτερες του 1 xGSDακόμη και εκεί που δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο σταθμών αναφοράς.

 

Τεχνολογία έξυπνων μπαταριών

Το σύστημα τροφοδοτείται με 2 έξυπνες μπαταρίες LiPo 99.9Whκάθε μια. Η έξυπνη διαχείριση επιτρέπει στο Marlyn να αντιλαμβάνεται πιθανή αστοχία και να εκτελεί ασφαλή προσγείωση με μια μπαταρία

 

 Σταθμός εδάφους

 Το λογισμικό σταθμού εδάφους MarLyn εκτελείται σε Windowsπεριβάλλον και ενσωματώνει εύχρηστες λειτουργίες σχεδιασμού πτήσης     λαμβάνοντας υπόψη το ανάγλυφο της περιοχής. Υποστηρίζει χάρτες και μοντέλα εδάφους του χρήστη.

 

 Ανταλλάξιμες κάμερες

 Τo  Marlyn προσφέρεται με μια σειρά 4 καμερών κατάλληλες για φωτογραμμετρικές αποτυπώσεις με αναλύσεις έως 42mp και γεωργία   ακριβείας συνδυάζοντας πολυφασματικές μπάντες και θερμική ανάκλαση. Τα διαφορετικά φορτία καμερών είναι ανταλλάξιμα από τον   χρήστη.

 

 Φορητότητα

 Τo  Marlyn προσφέρεται σε θήκη μεταφοράς που μπορεί να συμπεριλάβει το σύνολο του εξοπλισμού πεδίου συμπεριλαμβανομένου και   ενός φορητού Η/Υ. Μια θήκη μεταφοράς με όλα τα απαραίτητα στο πεδίο.

 

 

 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Συνθέστε το Marlyn κομμένο και ραμμένο στις δικές σας ανάγκες….

Βασικός εξοπλισμός:

·       Άτρακρος και φτερά του Marlyn

·       Λογισμικό σταθμού εδάφους MarLynk

·       Επιλογή κάμερας κατάλληλης για τις δικές σας ανάγκες

o   Full Frame Sony RX1RII, 42mp

o   APS-C Sony UMC-R10C, 20.1mp

o   MicaSense RedEdge-MX

o   MicaSense Altum

·       Σακίδιο ασφαλούς μεταφοράς του σονόλου του εξοπλισμού

·       2 ζεύγη μπαταριών

·       Τηλεκατεύθυνση

·       Κιτ βασικών ανταλλακτικών.  

Αναβαθμίσεις:

·       High Precision PPK upgrade

·       High Precision PPK base station

·       Επιπλέον κάμερες

·       LaptopPanasonictoughbook

·       Λογισμικό φωτογραμμετρίας

·       Επιπλέον μπαταρίες

·       Σκληρή θήκη μεταφοράς Marlyn

·       Σκληρή θήκη μπαταριών

 

 

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες:

information