EcoFlow River 2 Max EU
mainProductImage

EcoFlow River 2 Max EU

Φόρτιση σε 60 λεπτά από πρίζα, επιλογή φόρτισης από USB-C, ηλιακά πάνελ και αυτοκίνητο καθώς και 30ms ενεργοποίησης οικιακού backup, η δύναμη είναι στα χέρια σου!

Περιγραφή
Με μια ματιά!

Με την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 60 λεπτών, θα είσαι πάντα έτοιμος για την επόμενη απόδραση. Φόρτιση 0-100% χρησιμοποιώντας πρίζα AC σε μόνο 1 ώρα. Είναι 5 φορές ταχύτερη από το πρότυπο της βιομηχανίας και 38% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Με περισσότερους από 3000+ κύκλους μπαταρίας από το 0 έως 100%, μπορείς να χρησιμοποιείς το RIVER 2 Max σχεδόν κάθε μέρα για σχεδόν δέκα χρόνια. Η τεχνολογία της μπαταρίας LFP δεν προσφέρει μόνο μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά είναι πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και ασφαλής ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Το RIVER 2 Max έχει μία από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο, καλύπτοντάς σε για τα επόμενα 5 χρόνια.

Με τέσσερις ευέλικτες επιλογές φόρτισης, φροντίσαμε να φορτίζετε το RIVER 2 Max σχεδόν οπουδήποτε. Με μία πρίζα εναλλασσόμενου μπορείς να φορτίσεις πλήρως μέσα σε μόλις 1 ώρα, ενώ έχεις την επιλογή να το φορτίσεις μέσω αυτοκινήτου, μέσω των ηλιακών πάνελ της Ecoflow (πωλούνται χωριστά) αλλά και μέσω USB-C.

Με βάρος μόλις 6 κιλά, μπορεί μέσω X-boost να αποδώσει έως 1000W, ικανό να τροφοδοτήσει έναν υπολογιστή ή ένα μπλέντερ. Οι διακοπές ρεύματος δεν είναι πρόβλημα αφού διαθέτει σύστημα αλλαγής 30 ms ώστε οι απαραίτητες συσκευές να μένουν σε λειτουργία. Μπορείς να ελέγξεις τα πάντα μέσω της εφαρμογής EcoFlow μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

EcoFlow RIVER 2 Max EU
 
Οι μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης

Το RIVER 2 Max ξεπερνά το βιομηχανικό πρότυπο ταχύτητας φόρτισης, με πλήρη φόρτιση σε μόλις 60 λεπτά. Είναι 5 φορές ταχύτερη από άλλους φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας στην αγορά και 38% ταχύτερη από τις προηγούμενες γενιές. Φορτίστε πλήρως το RIVER 2 Max ενώ ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής.

 
Ασφαλές, για έως και 10 χρόνια χρήσης

Με αναβαθμισμένη μακράς διάρκειας τεχνολογία μπαταρίας LFP στον πυρήνα της, Μπορείς να φορτίσεις και να αποφορτίσεις πλήρως την σειρά RIVER 2 πάνω από 3000 φορές. Πρόκειται σχεδόν 10 χρόνια καθημερινής χρήσης και 6 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο του κλάδου. Με τις κυψέλες LFP, η σειρά RIVER 2 είναι ασφαλής, ανθεκτική και εξαιρετικά αποδοτική, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες.

 
Φόρτισε οπουδήποτε

Γιατί να μην αξιοποιήσεις τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενώ κατασκηνώνεις; Σύνδεσε τα ηλιακά πάνελ για πλήρη επαναφόρτιση σε μόλις 3 ώρες. Εναλλακτικά φόρτισε από την πρίζα του σπιτιού σου, το αυτοκίνητο ή την USB-C.

 
Μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη

Το RIVER 2 Max έχει έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος έως και 500 W. Θέλετε να τροφοδοτήσετε μια ηλεκτρική σκούπα ή μια τοστιέρα; Ενεργοποιήστε τη λειτουργία X-Boost για έως και 1000 W για να λειτουργεί έως και το 80% των βασικών σας συσκευών.

 
Το γρήγορο backup σου

Με ταχύτητα μεταγωγής μικρότερη από 30 ms, δεν θα καταλάβετε καν ότι η τροφοδοσία από το δίκτυο σταμάτησε. Χρησιμοποιήστε το  ως τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης για διακοπές κατά τη διάρκεια της νύχτας για να κρατήσεις τις συσκευές σου σε λειτουργία.

EcoFlow RIVER 2 EU
 
Έξυπνο σύστημα προστασίας μπαταρίας

Το υπερσύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Μπαταριών (BMS) παρακολουθεί συνεχώς την τάση, το ρεύμα και τη θερμοκρασία του power station με πολλαπλές πτυχές προστασίας, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του power station στο μέγιστο.

EcoFlow RIVER 2 EU
 
Φορητή δύναμη

Με μια συμπαγή φορητή σχεδίαση, το έχετε ενέργεια εκτός δικτύου ενώ ταξιδεύεις δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Με βάρος που είναι 30% ελαφρύτερο από την προηγούμενη γενιά, η νέα σειρά RIVER 2 είναι έτοιμο να τροφοδοτήσει όλες τις υπαίθριες εκδρομές σας, από το camping μέχρι το μπάρμπεκιου στην παραλία.

EcoFlow RIVER 2 EU
 
Έλεγχος στα χέρια σου

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή EcoFlow για έλεγχο και παρακολούθηση της νέας σειράς RIVER 2, ακόμη και απομακρυσμένα. Παρακολούθησε τα επίπεδα φόρτισης, διαχειρίσου τις ρυθμίσεις και προσάρμοσε τις ταχύτητες φόρτισης, όλα από την ευκολία του smartphone σου.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα Μαύρο
Ρεύμα Eισόδου12V/24V 8A Αυτοκινήτου / 11-50V 13A Solar / 220-240V AC
Ισχύς Εξόδου 500W (Surge 1000W)
Χωρητικότητα Μπαταρίας 512 Wh
Θερμοκρασίες Φόρτισης 0 to 45°C ± 3°C
Θερμοκρασίες Αποφόρτισης -10 to 45°C ± 3°C
Χρόνος φόρτισης 1 ώρα (AC) / 3 ώρες (μέσω Solar Panel)
Κύκλος Ζωής 3000 cycles to 80%+
Management Systems BMS / Προστασία Υπέρτασης / Προστασία Υπερφόρτωσης / Προστασία Υπερθέρμανσης / Προστασία Υπότασης
Τρόπος Σύνδεσης1x DC5521 / 1x AC / 1x USB-C 100W / 1x USB-A 18W / 1x DC
Βύσμα Ρεύματος EU Plug
Διάσταση 27 x 26 x 19.6 cm
Βάρος Συσκευής 6 kg

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες:

information