18.05.2021

H GeoSense στηρίζει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

H GeoSense έχει την ιδιαίτερη τιμή να στηρίζει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, κάνοντας δωρεά το Unmanned Aerial Vehicle (UAV) PARROT ANAFI μια σύγχρονη πλήρης και αυτοματοποιημένη λύση αεροφωτογράφησης - ένα drone κατάλληλο για χαρτογραφήσεις και επιθεωρήσεις - υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου.

Η ενέργεια δωρεάς του drone ANAFI του παγκοσμίως αναγνωρισμένου κατασκευαστή PARROT πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αμέριστης υποστήριξης της GeoSense στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, με αμείωτο ενδιαφέρον εδώ και πολλά χρόνια και στόχο έχει να στηρίξει το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο και να εμπνεύσει τους σπουδαστές του να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο των τρισδιάστατων τεχνολογιών και πιο συγκεκριμένα για το αντικείμενο και τις επιμέρους διαδικασίες της Φωτογραμμετρίας (3D Aerial Photogrammetry Process).

Το εν λόγω quadcopter PARROT ANAFI προστίθεται στον υφιστάμενο σύγχρονο εξοπλισμό του εργαστηρίου DMMC - Digital Manufacturing and Materials Characterization Lab και θα χρησιμοποιηθεί από τους σπουδαστές της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα από τους σπουδαστές με αντικείμενο σπουδών τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Προϊόντων, υποστηρίζοντας κάθε εκπαιδευτική ανάγκη έρευνας και ανάπτυξης.

Σημειώνουμε ότι το PARROT ANAFI αποτελεί μια εξαιρετικά συμπαγής 4Κ λύση για κάθε χρήση, ζυγίζοντας μόλις 320g (0,7lb), με τέσσερα πόδια που μπορούν να ξεδιπλωθούν σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, καθιστώντας το ένα ιδανικό εργαλείο με γρήγορη ανάπτυξη, για πολυάσχολους επαγγελματίες και όχι μόνο.

Το PARROT ANAFI είναι εξοπλισμένο με ένα πρωτοποριακό σύστημα απεικόνισης, μία κάμερα 4K / 21MP με κατακόρυφο προσανατολισμό 180°, επιτρέποντας να φωτογραφίζοντα εύκολα εικόνες απρόσιτων περιοχών.

Έτοιμο να πετάξει σε ελάχιστο χρόνο, το PARROT ANAFI μπορεί να λειτουργεί έως 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε με την τσάντα μεταφοράς.

Το PARROT ANAFI επιτρέπει στους επαγγελματίες να δημιουργούν γρήγορα και εύκολα τρισδιάστατα μοντέλα, κατάλληλο για χαρτογραφήσεις και επιθεωρήσεις.

 

Η GeoSense δεν θα  μπορούσε να νιώθει περισσότερη υπερήφανη που βάζει το δικό της λιθαράκι στην κάλυψη των αναγκών του εργαστηρίου DMMC - Digital Manufacturing and Materials Characterization Lab του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος, συνεχίζοντας έτσι να στηρίζει έμπρακτα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας!

 

Συνεχίζουμε δυναμικά!



 

 

 

 

* για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ