Εταιρεία

Η GeoSense ιδρύθηκε το 2002 και μέσω ενός δικτύου έμπειρων συνεργατών, συμβούλων και ειδικών επιστημόνων, δραστηριοποιείται στην εμπορία μη επανδρωμένων συστημάτων UAV/UAS (Drones), ρομποτικών συστημάτων,  Δεκτών GPS/GNSS, Τοπογραφικού & Μετρητικού Εξοπλισμού, Laser Σαρωτών, Γεωραντάρ, Θερμικών καμερών, εξειδικευμένου Tεχνικού Λογισμικο και γενικότερα εφαρμογών και λύσεων του αντικειμένου της  Γεωπληροφορικής. Επίσης παρέχει τεχνική - επιστημονική υποστήριξη και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε πάσης φύσεως μελέτες & έργα που σχετίζονται με όλα τα παραπάνω αντικείμενα, ενώ μέσω του τμήματος Έρευνας και Τεχνολογίας εξελίσσονται και αναπτύσσονται εφαρμογές και εργαλεία σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα.

Η GeoSense έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και στεγάζεται στις νέες της εγκαταστάσεις στην Τέρμα Προέκτασης Μαιάνδρου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από άτομα με βαθιά γνώση του αντικειμένου, έχοντας μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία, καθώς και από  ειδικούς συνεργάτες σε αντικείμενα προγραμματισμού, τηλεματικής, GIS και Γεωπληροφορικής. Επιπλέον, η εταιρία έχει συνάψει συνεργασίες με ελληνικές & ξένες εταιρίες για την ολοκλήρωση της γκάμας των προϊόντων της.

Η εταιρεία διαθέτει και λειτουργεί δύο ηλεκτρονικά καταστήματα, το e-GEOSENSE, στην διεύθυνση www.e-geosense.gr και το MADCOW, στην διεύθυνση www.madcow.gr όπου όλες οι συναλλαγές είναι συμμορφωμένες με το παγκόσμιο προτυπο για την προστασία της πληροφορίας των καταναλωτών και καλύπτονται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Η GeoSense είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 & EN 14001:2015