29.01.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ iSCOUT

Με μεγάλη μας χαρά, η GeoSense συστήνει την νέα ισχυρή ομάδα στο τομέα της γεωργίας ακριβείας, iScout!

Η GeoSense, πρωτοπόρoς στην τεχνολογία των drones στην Ελλλάδα και στα Βαλκάνια και η INA, πρωτοπόρος εξωστρεφής εταιρεία εξαγωγικού χαρακτήρα με κύριο αντικείμενο την εξαγωγή βάμβακος και άλλων  αγροτικών προϊόντων με διεθνή πελατολόγιο αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγροτικό χώρο, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον Ελλαδικό χώρο, στην παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών εναέριων εργασιών με την χρήση επαγγελματικών ΣμηΕΑ (drones) στην Γεωργία Ακριβείας.

O νέος αυτός σχηματισμός, iScout, πρωτοπορεί με την παροχή σύγχρονων λύσεων και εφαρμογών γεωργίας ακριβείας με στόχο την ώθηση των Ελλήνων παραγωγών σε λύσεις που εξασφαλίζουν αποδεδειγμένα μετρήσιμα αποτελέσματα σχετικά με την μείωση του κόστους παραγωγής και την αντίστοιχη αύξηση της παραγωγής των ελληνικών καλλιεργειών.

«... Η iScout είναι η εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας μας στο τομέα της αγροτικής παραγωγής και της γεωργίας ακριβείας με την ΙΝΑ ΑΕ, φιλοδοξώντας να ανοίξει τον δρόμο σε νέες ανερχόμενες αγορές όπου οι εναέριες εργασίες με την χρήση επαγγελματικών drones οδηγούν σε πραγματικά μετρήσιμα αποτελέσματα μειώνοντας το ρίσκο και αυξάνοντας την απόδοση....» , τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Πολύχρονος, Τεχνικός Διευθυντής (CTO) της GeoSense. Αντίστοιχα, ο κ. Σίμος Κόκκινος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΑ ΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η υιοθέτηση σύγχρονων τεχνικών στην γεωργία με την χρήση επαγγελματικών drones μπορεί να δημιουργήσει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον αγροτικό κλάδο. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι τιμή μας η σύμπραξη με τη GeoSense, ως έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη, κάτω από την επωνυμία της iScout».

Ο νέος εταιρικός σχηματισμός iScout, αναμένεται να αναδείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα προσδοκώμενα οφέλη που αποφέρει η νέα τεχνολογία των drones στο σύγχρονο γεωργικό επιχειρείν, οφέλη που  σχετίζονται άμεσα με τη μείωση εισροών και ρίσκου, την ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και την αύξηση της απόδοσης κάθε επιχείρησης του κλάδου.

Για ην iScout, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site www.iscout.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ