10.04.2019

 Στη συνάντηση εργασίας του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ, με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον τομέα της Πράσινης και  Έξυπνης Κινητικότητας» συμμετείχε ο CEO της GeoSense, κ. Δ. Ράμναλης, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον τομέα της Πράσινης και  Έξυπνης Κινητικότητας».

Στην εν λόγω συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του GREEN MIND, Green and Smart Mobility Industry Innovation, ο κ. Ράμναλης παρουσίασε αναλυτικά τις σύγχρονες καινοτόμες τεχνολογίες των επαγγελματικών #drones, αναμφισβήτητο εργαλείο και εφαλτήριο πράσινης ανάπτυξης και καινοτομίας παγκοσμίως, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στις εφαρμογές και χρήσεις των ΣμηΕΑ σε διάφορες πτυχές της πράσινης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης!

Ενδιαφέρουσες ιδέες και απόψεις ανταλλάχθηκαν μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, ενώ  εξάχθηκαν χρήσιμα συμπεράσματα που θα συντελέσουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιφέρειας ως κόμβου πράσινης και έξυπνης κινητικότητας.

Η GeoSense αισθάνεται μεγάλη τιμή κάθε φορά που συμμετέχει ενεργά σε τέτοιες πρωτοβουλίες, βάζοντας πάντα το δικό της λιθαράκι σε κάθε ελληνική προσπάθεια ανάπτυξης και καινοτομίας!

 Η GeoSense είναι και θα παραμείνει πάντα αρωγός κάθε αντίστοιχης προσπάθειας!

 


 

 

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ