29.10.2019

Η GeoSense στο 12ο Διεθνές Συνεδρίο της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρίας

Στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρίας, κλήθηκε να παρουσιάσει ιδιαίτερου ενδιαφέροντος workshop, ο CTO της GeoSense, κ. Βασίλης Πολύχρονος. 

Τo workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019, στους χώρους της  Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας (Βουκουρεστίου 11, Αθήνα) και ώρα 13:45 – 14:45, με θέμα: «Modeling the world with a camera».

 

 

O κ. Πολύχρονος θα παρουσιάσει το εν λόγω workshop με την δυνατότητα του e-learning, ενώ οι συμμετέχοντες στους χώρους της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρίας, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια την εξής θεματολογία:

  • Modern UAV Photogrammetry: UAVs & Cameras Overview, Workflows
  • Modern Terrestrial Photogrammetry: What camera to use & best Practices
  • Deliverables: Use cases
  • Pix4D software overview & live demo: Assessing accuracy & consistency

Θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλες οι σύγχρονες μέθοδοι φωτογραμμετρικής επεξεργασίας δεδομένων με ΣμηΕΑ (drones), κατάλληλες για χρήσεις όπως χαρτογραφία, κτηματογραφήσεις, αποτυπώσεις, παραγωγή 3D μοντέλων, ογκομετρήσεις, διαχείριση μεγάλων τεχνικών έργων, επιθεώρηση παγίων και τεχνικών έργων, γεωργία ακριβείας, φωτογραμμετρικές αποτυπώσεις εσωτερικών χώρων με επίγεια και εναέρια μέσα, αρχαιολογία, real estate, εκτίμηση ζημιών από φυσικές καταστροφές κ.α., θα αναλυθούν οι κατάλληλες πρακτικές και χρήσεις καμερών,  ενώ οι συμμετέχοντες θα καθοδηγηθούν με Live Demo στην χρήση και αξιοποίηση του λογισμικού φωτογραμμετρίας Pix4Dmapper.

Μεγάλη μας τιμή η πρόσκληση της GeoSense ως ομιλητής του 2ου αυτού workshop στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρίας!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.hellenicgeosociety.org/el/node/2650

 

 

 

 

 

 

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ