15.02.2019

Διασυνοριακή Προστασία της Βιοποικιλότητας από Φυσικές Καταστροφές

 

 

2η Διασυνοριακή Εκπαιδευτική Δράση εκπαίδευσης εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

16-20 Φεβρουαρίου 2019

Στα πλαίσια της 2ης Διασυνοριακής Εκπαιδευτικής Δράσης εκπαίδευσης εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του έργου eOUTLAND - Διασυνοριακή Προστασία της Βιοποικιλότητας από Φυσικές Καταστροφές, που υποστηρίζεται από το INTERREG V-A Greece Bulgaria 2014 – 2020, έχει την τιμή να είναι ένας από τους επίσημους ομιλητές ο κ. Βασίλης Πολύχρονος, CTO της GeoSense.

Ο κ. Βασίλης Πολύχρονος, κάνοντας αποδεκτή την πρόσκληση του eOUTLAND με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, θα παρουσιάσει,  την  Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 18.00, το θέμα: "ΣμηΕΑ και Πολιτική Προστασία, Ορθές πρακτικές, Πρακτικές ασφαλούς επιχείρησης, Εθνικό και Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο", στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

 

Το eOUTLAND, πιστοποιημένο δίκτυο διασυνοριακής εκπαίδευσης, κατάρτισης και υποστήριξης των εθελοντών πολιτικής προστασίας, βασίζεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, τεχνολογίες όπως αυτές των ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών).

 

Η GeoSense, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των ΣμηΕΑ και όντας η πλέον έμπειρη ελληνική εταιρεία που εισήγαγε πρώτη την τεχνολογία των ΣμηΕΑ για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο πλέον μερίδιο αγοράς στην κατηγορία αυτή και έχοντας ιδρύσει το Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ GeoSense UAS Academy, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκπαιδευτική δράση.

 Η  πρόσκληση να είμαστε ομιλητές στην 2η Διασυνοριακή Εκπαιδευτική Δράση εκπαίδευσης εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του έργου eOUTLAND - Διασυνοριακή Προστασία της Βιοποικιλότητας από Φυσικές Καταστροφές, που υποστηρίζεται από το INTERREG V-A Greece Bulgaria 2014 – 2020 έγινε αποδεκτή με μεγάλη μας χαρά και ακόμα μεγαλύτερη τιμή.

 Υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια!


 

 

 

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ