22.05.2018

Η GeoSense, πρωτοπόρος στο χώρο των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) και παγκοσμίως πιστοποιημένη σε υπηρεσίες εκπαίδευσης και service σε drones από γνωστούς οίκους του εξωτερικού, ανταποκρίθηκε σε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το περίπτερο της στην DRONE EXPO 2018, 18-20 Μαΐου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου άδραξαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για όλες τις εφαρμογές και χρήσεις των drones του κλάδου που τους αφορά και να ενημερωθούν για το ειδικό καθεστώς αδειοδότησης των χειριστών ΣμηΕΑ από τους εκπαιδευτές της GeoSense UAS Academy, απευθύνοντας στους ειδικούς της GeoSense πλήθος σχετικών ερωτήσεων!

Κατά τη διάρκεια της DRONE EXPO, ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα μεγάλη συνεργασία της GeoSense με την Parrot Professional, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους κατασκευαστές drones παγκοσμίως! Η GeoSense αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διάθεση στην αγορά του Business Solutions Brunch της Parrot Professional με προϊόντα όπως τα Parrot DISCO-PRO AG, Parrot BLUEGRASS, Parrot BEPOP-PRO THERMAL και Parrot BEPOP-PRO 3D MODELING, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στην αγορά των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κτηματομεσιτικής (real estate), της γεωργίας ακριβείας (precision agriculture) και των κατασκευών (construction industry).

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας επισκεφθήκατε και μιλήσατε για εμάς με λόγια εμπιστοσύνης και ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

 

 

 

* για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ