24.08.2017

    

 
Η GeoSense UAS Academy είναι γεγονός!

Η GeoSense σε συνεργασία με την Filmcopters αποτελεί πια επίσημα Πιστοποιημένο και Αδειoδοτημένο από την ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ με το διακριτικό τίτλο GeoSense UAS Academy, από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

H GeoSense, πρωτοπόρος στον χώρο των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) όντας η πλέον έμπειρη ελληνική εταιρεία που εισήγαγε πρώτη την τεχνολογία των ΣμηΕΑ για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα και έχοντας πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία αυτή, ενώνει τις δυνάμεις της με την Filmcopters την πλέον έμπειρη εταιρεία στην κατασκευή και τον χειρισμό εξειδικευμένων ΣμηΕΑ με πολλαπλά επίπεδα σφαλείας, λειτουργώντας ένα από τα πρώτα και εξαιρετικά λίγα στην Ελλάδα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά Κέντρα χειριστών ΣμηΕΑ.

Το Πιστοποιημένο & αναγνωρισμένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο GeoSense UAS Academy εφαρμόζει το διεθνές πρότυπο συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και στην κατηγορία παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης ενώ τηρεί όλα τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφαλείας.

Η GeoSense UAS Academy εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες της Υ.Π.Α. και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, πιστοποιημένο από την ΥΠΑ.

Για να δείτε περισσότερα για την GeoSense UAS Academy, πατήστε εδώ

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ