17.01.2020

Η GeoSense έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2020!

Με ιδιαίτερη χαρά και σε ένα κλίμα πιο ευχάριστο από ποτέ, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2020, παρουσία της διοίκησης, του προσωπικού αλλά και συνεργατών της GeoSense, την πρώτη πίτα που κόβεται στις νέες μοντέρνες και υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Η παρουσία όλης της ομάδας της GeoSense αλλά και των συνεργατών της μας γέμισε αισθήματα χαράς και συγκίνησης, βλέποντας τα άκρως θετικά αποτελέσματα της αληθινής ομαδικότητας και της έμπρακτης συνεργασίας.

Το φλουρί κέρδισε η επί χρόνια στενή συνεργάτης της GeoSense, κα. Δώρα Αγγελοπούλου, η οποία υποστηρίζει την εταιρία καλύπτοντας ολόπλευρα ανάγκες Marketing, Digital Marketing & Integrated Communication.

Το δώρο του φλουριού στην κα. Αγγελοπούλου παρέδωσε ο CTO της GeoSense, κ. Βασίλης Πολύχρονος, ενώ θερμές ευχαριστίες δόθηκαν και από τον CEO της GeoSense, κ. Δημήτρη Ράμναλη.

Μετά την κοπή της πίτας, παρατέθηκε δείπνο από την διοίκηση της εταιρίας στο προσωπικό και τους συνεργάτες της, σε κοντινό εστιατόριο της περιοχής, δείχνοντας έτσι την εκτίμηση της στο έργο και την δουλειά του προσωπικού και των συνεργατών της.

 

 

Νιώθοντας τόσο αισιοδοξία και θετική ενέργεια για το νέο έτος, όσο και ιδιαίτερη υπερηφάνεια για όλη την ομάδα της GeoSense και τον καθένα ξεχωριστά, η GeoSense αποδεικνύει έμπρακτα και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η ομαδική δουλειά και η αληθινή συνεργασία, το κοινό όραμα και οι κοινοί στόχοι είναι αυτά που κάνουν την μεγάλη διαφορά και επιτρέπουν σε κάθε επιχείρηση να ολοκληρώσει πολλά βήματα μπροστά!

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρίας για την αμέριστη υποστήριξή τους και την συνεργασία τους!

Μαζί τους, καταφέραμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια και μαζί τους, θα συνεχίσουμε, με προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας!

Με σύμπνοια, ομαδικότητα και αλληλεγγύη, όλοι μαζί βαδίζουμε προς το μέλλον και πάμε όλοι πιο κοντά στα όνειρά μας!

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή, τυχερή, δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά!

Καλή χρονιά σε όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ