16.11.2018

Η GeoSense στo συνέδριο topo@drone 2018 του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ

Στο συνέδριο topo@drone 2018 με τίτλο «Οι προκλήσεις και οι προοπτικές από τη χρήση των ΣμηΕΑ στην επιστήμη του ΑΤΜ»,  που διοργανώνει ο Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην Αθήνα στις 30 Νοεβρίου έως 02 Δεκεμβρίου συμμετέχει η GeoSense, χορηγός και επίσημος εκθέτης, δίνοντας όπως πάντα το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις και τα μεγάλα γεγονότα του κλάδου των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

 Η GeoSense μαζί με την JGC- Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε., μοναδικοί πλατινένιοι χορηγοί,  θα βρίσκονται στο συνέδριο topo@drone 2018  του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., περιμένοντας με μεγάλη χαρά όλους εσάς που μας τιμάτε πάντα με την παρουσία σας, αξιοποιώντας την τέλεια ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να ανταλλάξουμε απόψεις  και να συζητήσουμε όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στην συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία των Drones (UAV/UAS).

Στο περιπτερό μας, όλοι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα νέα μοντέλα του Business Solutions Branch της Parrot Professional, με προϊόντα όπως τα eBee X & eBee SQ της senseFly, Parrot BLUEGRASS, Parrot BEPOP-PRO THERMAL και Parrot Anafi, την αντιπροσώπευση και διάθεση των οποίων έχει αναλάβει η GeoSense.

Παράλληλα, υψηλόβαθμα στελέχη της GeoSense και της  JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε., θα παραθέσουν δυο ενδιαφέρουσες ομιλίες, το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, ομιλίες που κανένας μηχανικός δεν πρέπει να χάσει.

Συγκεκριμένα, οι ομιλίες αφορούν:

  • Τεχνικές σύγχρονης φωτογραμμετρίας με την χρήση του λογισμικού Pix4D

Βασίλης Πολύχρονος, GeoSense CTO

Nέες, καινοτόμες, ευέλικτες και παραγωγικές τεχνικές σύγχρονης φωτογραμμετρίας με την χρήση του λογισμικού Pix4D. Παραδείγματα φαρμογών, videophotogrammetry, rapid response, cloud services και άλλες δυνατότητες.

  • Ενιαίο Τοπογραφικό Λογισμικό TBC/SPSO

Ιωάννης Μουγιάκος, JGC Αντιπρόεδρος & Δ/νων σύμβουλος

Το all-in-one λογισμικό της Trimble και Spectra Geospatial για εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων από drones, 3D laser scanners, GNSS δέκτες, γεωδαιτικούς σταθμούς και ψηφιακούς χωροβάτες, σε ένα ενιαίο λογισμικό με πλήθος εργαλείων και εφαρμογών.

 

Παραμένοντας πάντα δίπλα στους μηχανικούς έμπρακτα και αξιόπιστα, η GeoSense συμμετέχει και στον σχετικό Διαγωνισμό Αεροφωτογραφίας που διοργανώνει ο  Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., στα πλαίσια του συνεδρίου, έχοντας την τιμή να δώσει το 1ο Δώρο του Νικητή.

Συγκεκριμένα, η GeoSense έχει την τιμή να δώσει δώρο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής & πρακτικής εκπαίδευσης για την απόκτηση άδειας χειριστή ΣμηΕΑ (UAS Pilot B), προσφορά της πιστοποιημένης από την Υ.Π.Α. ακαδημίας επαγγελματιών χειριστών ΣμηΕΑ, GeoSense UAS Academy.

Σκοπός μας πάντα να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στην εξέλιξη του κλάδου και στην επιμόρφωση κάθε μηχανικού και κάθε επαγγελματία στην χρήση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και νέων μεθόδων, που αυξάνουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες και αναβαθμίζουν κάθε επιχείρηση!

 Σας περιμένουμε όλους 30 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου,  στην Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ, στην Αθήνα!

 

 

 

 

 * για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ