Matrice 100
mainProductImage

Matrice 100

ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ποιο είναι το μέλλον στα drones; Τώρα μπορείτε να «δημιουργήσετε» εσείς την απάντηση. Ανεξαρτήτως αν προέρχεστε από το χώρο της έρευνας, ακαδημαϊκής ή μη, από το χώρο των εφαρμοσμένων επιστημών, από τον επιχειρηματικό χώρο ή απλά είστε στο χόμπυ, το Matrice 100 αποτελεί μια στιβαρή, ευέλικτη, και πανίσχυρη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε λύσεις και να ανοίξετε νέους δρόμους.

Περιγραφή

ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


Ποιο είναι το μέλλον στα drones; Τώρα μπορείτε να «δημιουργήσετε» εσείς την απάντηση. Ανεξαρτήτως αν προέρχεστε από το χώρο της έρευνας, ακαδημαϊκής ή μη, από το χώρο των εφαρμοσμένων επιστημών, από τον επιχειρηματικό χώρο ή απλά είστε στο χόμπυ, το Matrice 100 αποτελεί μια στιβαρή, ευέλικτη, και πανίσχυρη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε λύσεις και να ανοίξετε νέους δρόμους.

ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ


Ξεκινήστε τις πτήσεις άμεσα με ένα σταθερό, καινοτόμο και ασφαλές drone. Το Matrice 100 υιοθετεί την τεχνολογία Easy-To-Fly της DJI που συμπεριλαμβάνει μονάδα διαχείρισης πτήσης, αυτόματο πιλότο, GPS, τηλεχειρισμό, την καινοτόμο ραδιοζεύξη Lightbridge με εμβέλεια που ξεπερνά τα 5km και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Όλα τα παραπάνω ολοκληρωμένα σε ένα ευφυές σύστημα που αναλαμβάνει την πτήση και σας δίνει το χρόνο και τον χώρο που χρειάζεστε ώστε να εστιάσετε στην εργασία σας.

ΕΝΑ DRONE ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ


«Κόψτε και ράψτε» στα μέτρα σας το Matrice 100 με τη χρήση του σχετικού SDK από την DJI. Αξιοποιείστε τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας δημιουργώντας ένα σύστημα κατάλληλο για εφαρμογή στο δικό σας αντικείμενο εξειδίκευσης.

Εκπαιδεύστε το drone να «συμπεριφέρεται» και να «δρα» προγραμματίζοντας τις δικές σας ρουτίνες κώδικα και αλληλοεπιδράστε με το περιβάλλον  μέσα από μια νέα διεπαφή λαμβάνοντας σε πραγματικό χρόνο δεδομένα από το πλήθος αισθητηρίων του Matrice 100.

ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ


Ο ελαφρύς σκελετός από ανθρακονήματα, οι ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί κινητήρες καθώς και η δυνατότητα να φέρει μέχρι και 2 μπαταρίες ταυτόχρονα, επιτρέπουν ένα μέγιστο χρόνο πτήσης 40’ χωρίς φορτίο και μέχρι 15 λεπτά σε συνθήκες πλήρους φορτίου (1000gr).

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

 


Ο έξυπνος σχεδιασμός με επίπεδα επέκτασης, επιτρέπει την προσθήκη υλικών και φορτίων του χρήστη. Επιπλέον, ο χώρος φόρτωσης μετακινείται με σκοπό το σωστό ζύγισμα του drone. Φορτώστε κάμερες σε οπτικό, θερμικό NIR, πολυφασματικές, υπερφασματικές, αισθητήρες, μονάδες Η/Υ και ότι άλλο επιθυμείτε μετατρέποντας έτσι το Matrice 100 σε μια ιπτάμενη ερευνητική πλατφόρμα.

 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΘΥΡΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Συνδέστε πλήθος συσκευών και παρελκόμενου εξοπλισμού είτε της DJI είτε άλλων κατασκευαστών χρησιμοποιώντας τις θύρες CAN και UART. Η τεχνολογία Lightbridge σας επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση των δεδομένων που συλλέγουν οι εξοπλισμοί σας στο έδαφος χωρίς επιπλέον ραδιοζεύξεις, κεραίες και ξεχωριστές πηγές τροφοδοσία

 ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΟΠΗ


Ρυθμίστε την γωνία των βραχιόνων στήριξης των κινητήρων ανάλογα με τις ανάγκες της πτήσης σας μεγιστοποιώντας την παρεχόμενη ροπή. Μέγιστη απόκλιση 3ο.

 50% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ

 


Με στόχο τη μείωση έως και 50% των κραδασμών καθώς και την αύξηση της ακαμψίας η DJI έχει εξελίξει ένα νέο υλικό απορρόφησης κραδασμών που παράγονται κατά τη λειτουργία των κινητήρων, προστατεύοντας τις «ευαίσθητες» συσκευές που μπορεί να φέρει το Matrice 100. Επιπλέον, λιγότεροι κραδασμοί και μεγαλύτερη ακαμψία προσφέρουν ιδιαίτερη σταθερότητα και ακρίβεια στην πτητική συμπεριφορά του drone.

 ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ


Για το Matrice 100, η DJI εξέλιξε ένα νέο σύστημα τηλεχειρισμού με στόχο την πλήρη εκμετάλλευση των καινοτόμων χαρακτηριστικών του drone. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6000mAh, εμβέλεια που ξεπερνά τα 5km, πλήρως ρυθμιζόμενα χειριστήρια και κουμπιά, σύνδεση με tablet, έξοδο εικονοσήματος HDMI και μεταφορά ζωντανής εικόνας με αναλύσεις έως 1080p, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος τηλεχειρισμού.

 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

 


Το σύστημα πλοήγησης και εντοπισμού εμποδίων αποτελεί μια επανάσταση στον χώρο της τεχνητής όρασης. Με πανίσχυρο επεξεργαστή, κάμερες στερεοσκοπικής όρασης, αισθητήρες υπερήχων και τους πλέον προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής όρασης, το σύστημα προστατεύει την ακεραιότητα του Matrice 100 και θέτει νέα standards στην παρεχόμενη ασφάλεια και εμπιστοσύνη κατά την πτήση.

Ακόμη και χωρίς λήψη GPS, το drone μπορεί να αιωρείται με ακρίβεια μερικών εκατοστών.

Σε υψηλές ταχύτητες, η στερεοσκοπική όραση παρέχει πληροφορίες θέσης στον χώρο «διαβάζοντας» τα αντικείμενα πέριξ του Matrice 100. Το σύστημα είναι αποτελεσματικό σε ύψη μέχρι 20m.

Ανίχνευση εμπορίων προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με τη συνεχή σάρωση του χώρου, το σύστημα πλοήγησης και εντοπισμού εμποδίων εντοπίζει πιθανά εμπόδια σε τροχιά σύγκρουσης με το Matrice 100 και επεμβαίνει με ελιγμούς αποφυγής της πρόσκρουσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα πλοήγησης & εντοπισμού εμποδίων δείτε εδώ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ VIDEO M1

 


Σχεδιασμένος για το Matrice 100, επιτρέπει τη μετάδοση εικονοσήματος μέσω της τεχνολογίας Lightbridge στο έδαφος από πηγές εικόνας ψηφιακές ή αναλογικές της DJI ή τρίτων κατασκευαστών.

X3 CAMERA & GIMBAL


Το σύστημα Zenmuse X3 Gimbal και η αντίστοιχη κάμερα κατασκευάστηκαν από την DJI για χρήση στο Inspire 1 και στο Matrice 100. Προσφέρει πλήρως σταθεροποιημένη εικόνα με δυνατότητα στροφής της κάμερας προς όλες τις διευθύνσεις και ανάλυση 4k σε video και 12mpixel σε φωτογραφίες. Ο αισθητήρας τύπου CMOS παρέχει FOV 94ο χωρίς παραμορφώσεις τύπου Fish-eye. Για απόλυτη ελευθερία στο χειρισμό της κάμερας, το Matrice 100 μπορεί να συνδυαστεί με 2 σύστημα τηλεχειρισμού.

 

 

 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ MANIFOLD


Το Manifold έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση με το Matrice 100. Αποτελεί μια πολύ ισχυρή επεξεργαστική μονάδα που σε συνδυασμό με το ανάλογο SDK, επιτρέπει τη μετατροπή του drone σε μια έξυπνη πτητική μηχανή ικανή να κάνει σε πραγματικό χρόνο σειρά πολύπλοκων υπολογισμών.

Ενσωματώνει επεξεργαστή NVIDIA Tegra K1’s 4-Plus-1 Quad-core ARM Cortex-A15 Processor με 192 GPU CUDA cores. Ο χρονισμός είναι στα 2.2 GHz. Το σύστημα είναι ικανό να αποδώσει  326 GFLOPS. 2GB DDR3 RAM, 16GB storage, 2 x USB3, 2 x USB2, Mini HDMI, Ethernet, UART, MicroSD card, 11x11x2.6cm, 200gr βάρος και με μέγιστη κατανάλωση μόλις 15Watt.

Περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργαστική μονάδα δείτε εδώ

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες:

information