ProFlex 800
mainProductImage

ProFlex 800

Σχεδιασμένο από τους ειδικούς σε συστήματα GNSS, το νέο ProFlex 800 είναι μια ισχυρή λύση εντοπισμού θέσης που προσφέρει τεχνολογία αιχμής για RTK εφαρμογές και ταυτόχρονα ένας εύχρηστος, υψηλών προδιαγραφών δέκτης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Z-BLADE εξασφαλίζει την ισχυρή απόδοση RTK για εφαρμογές υψηλής ακρίβειας, και τη μοναδική δυνατότητα χρησιμοποίησης πολλαπλών σημάτων από διάφορους δορυφορικούς σχηματισμούς GNSS. Το ProFlex 800 λειτουργεί είτε ως base είτε ως rover και είναι διαθέσιμο σε ποικίλες εκδόσεις, από L1 DGPS μέχρι L1/L2 GPS+GLONASS+SBAS+GALILEO προσαρμοσμένες για τις απαιτήσεις των χρηστών.

Description

Ευέλικτος εύχρηστος υψηλής απόδοσης δέκτης GNSS με στιβαρό σχεδιασμό

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του ProFlex 800 το καθιστά ιδανική λύση για εγκατάσταση του σε πλοίο και την τοποθέτηση του σε μηχανήματα εργοταξίου ή και σε ένα όχημα για επίγειες δορυφορικές εργασίες. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Base σε τρίποδα αλλά και ως Rover σε σακίδιο πλάτης για τοπογραφικές RTK εφαρμογές. Προορισμένος για να ανταποκρίνεται σε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή εντοπισμού θέσης, ο ProFlex 800 είναι δέκτης που προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε ανάγκες.

Υψηλών προδιαγραφών απόδοση

Το ProFlex 800 προσφέρει GPS+GLONASS+GALILEO και 20 διαρκή έτη πιστοποιημένης τεχνολογίας της Ashtech by Magellan Professional. Κατασκευάστηκε για να αντέχει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία στο πεδίο.

  • Γρήγορο initialization ακόμα και σε μεγάλη εμβέλεια <70 Km .
  • Τεχνολογία Z-BLADE για εξάλειψη του σφάλματος GLONASS bias .
  • Μοναδικές ενσωματωμένες δυνατότητες επικοινωνίας.
  • Στιβαρός σχεδιασμός για οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος εργασίας.
  • Προηγμένη τεχνολογία για μείωση του σφάλματος πολλαπλών διαδρομών για τη μέγιστη αξιοπιστία δεδομένων.
  • Πλήρης συμβατότητα με σταθμούς αναφοράς διορθώσεων GPS+GLONASS L1/L2 οποιουδήποτε κατασκευαστή.

Διαμορφώσεις Χρήσεως:

Σακίδιο πλάτης για τοπογραφικές εφαρμογές

Στις τοπογραφικές εφαρμογές το ProFlex 800 χρησιμοποιείται με το σακίδιο πλάτης, το οποίο είναι ανθεκτικό, άνετο και αδιάβροχο. Προσαρμόζεται ιδανικά το ProFlex 800 καθώς και όλα τα εξαρτήματά του, ένα προέκταμα UHF με το καλώδιο, ένα καλώδιο GPS , μια δεύτερη μπαταρία λιθίου, ένα σύστημα μέτρησης ύψους οργάνου καθώς και το λογισμικό GNSS Solutions για επίλυση και διαχείριση των δορυφορικών δεδομένων στο γραφείο.

Υδρογραφία

Διατίθενται kit παρελκόμενου εξοπλισμού GNSS και UHF για εγκατάσταση του ProFlex 800 σε σκάφη για υδρογραφικές εφαρμογές. Ειδικά σχεδιασμένο για παράκτιες μελέτες, βαθομετρήσεις και άλλες. Στα kit περιλαμβάνονται καλώδια GPS χαμηλής απώλειας και UHF καλώδια (10 ή 30 μέτρων), UHF κεραίες και ειδικές διατάξεις εγκατάστασης. Διαθέτει την ικανότητα για εφαρμογές RTK.

 

Μηχανήματα Εργοταξίου

Ο ProFlex 800 είναι μια εξαιρετική εναλλακτική GNSS λύση για κατασκευαστές που χρειάζονται ακριβή προσδιορισμό θέσης για καθοδήγηση/ελέγχο μηχανημάτων εργοταξίου, εξόρυξη μεταλλευμάτων, γεωργικών μηχανημάτων κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε πλήρως από τη μοναδική τεχνολογία Z-BLADE στη δική σας εφαρμογή.

 

Σταθμός βάσης

Με την Ethernet διασύνδεση και τον ενσωματωμένο δικτυακό εξυπηρετητή, ο δέκτης ProFlex 800παρέχει στο χρήστη πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή που συνδέεται στο διαδίκτυο ώστε να γίνεται ο έλεγχος, οι ρυθμίσεις και η εποπτεία λειτουργίας του. Με την ικανότητά για ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, μέσω της θύρας Ethernet, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας διορθώσεις RTK από το Η/Υ σας, χωρίς οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό ή εξοπλισμό. Επιτρέπει στους Μηχανικούς να έχουν μια αποδοτική εναλλακτική λύση στα δίκτυα RTK (δημόσια ή ιδιωτικά). Επιπλέον δίνει λύση στις δυσκολίες της UHF διασύνδεσης λόγω εμποδίων, αξιοποιώντας δίκτυα GSM /GPRS.

 

 

forMoreInfo

information