2nd Pix4D Workshop
mainProductImage

2nd Pix4D Workshop

Το 2o Πιστοποιημένο από την διεθνώς αναγνωρισμένη Ελβετική εταιρία φωτογραμμετρικού λογισμικού Pix4D Workshop στην Ελλάδα από την GeoSense, το μοναδικό στην Ελλάδα και 1 στα 5 μόλις πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα της Pix4D παγκοσμίως, ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, Πέμπτη 15 – Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, συγκεντρώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων!

Περιγραφή

2ο Πιστοποιημένο από την Pix4D Workshop Φωτογραμμετρίας!
 από την
GeoSense
Αθήνα,
15-16 Ιουνίου 2017


Το 2ο Πιστοποιημένο από την διεθνώς αναγνωρισμένη Ελβετική εταιρία φωτογραμμετρικού λογισμικού Pix4D  Workshop στην Ελλάδα από την GeoSense, το μοναδικό στην Ελλάδα και 1 στα 5 μόλις πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα της Pix4D παγκοσμίως, ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, Πέμπτη 15 – Παρασκευή 16 Ιουνίου, συγκεντρώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων!

Το 2ο Pix4D Workshop by GeoSense παρακολούθησαν επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εμπεριστατωμένα τη σύγχρονη φωτογραμμετρία και να αποκτήσουν έγκυρη πιστοποίηση στην σωστή και αποτελεσματική χρήση του Pix4Dmapper, του πιο έξυπνου και ισχυρού λογισμικού φωτογραμμετρίας παγκοσμίως!

Στο διάρκειας 2 ημερών Pix4D Workshop byGeoSense (15-16/06/2017, 09.00-17.00) παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι σύγχρονες μέθοδοι φωτογραμμετρικής επεξεργασίας δεδομένων, κατάλληλες για χρήσεις όπως χαρτογραφία, κτηματογραφήσεις, αποτυπώσεις, παραγωγή 3D μοντέλων, ογκομετρήσεις, διαχείριση μεγάλων τεχνικών έργων, επιθεώρηση παγίων και τεχνικών έργων, γεωργία ακριβείας, φωτογραμμετρικές αποτυπώσεις εσωτερικών χώρων με επίγεια και εναέρια μέσα, αρχαιολογία, real estate, εκτίμηση ζημιών από φυσικές καταστροφές και πολλά άλλα.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του CEO της εταιρίας, κ. Δημήτρη Ράμναλη, την σκυτάλη έλαβε ο CTO της GeoSense και μοναδικός πιστοποιημένος από την Pix4D εκπαιδευτής στην Ελλάδα, κ. Βασίλης Πολύχρονος, ο oποίος ανέλυσε όλες τις πτυχές της σύγχρονης φωτογραμμετρίας και τις πολλαπλές χρήσεις της και καθοδήγησε διεξοδικά όλους τους συμμετέχοντες στην χρήση και αξιοποίηση του πιο «έξυπνου» και ισχυρού λογισμικού φωτογραμμετρίας παγκοσμίως, Pix4Dmapper!

Καθ’όλη την διάρκεια του διήμερου workshop, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν έντονα το ενδιαφέρον τους για πλήθος σχετικών θεμάτων, ενώ το ενδιαφέρον αυτό παρέμεινε αναλλοίωτο από την αρχή έως και το τέλος του σεμιναρίου, κάνοντας την GeoSense να νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη! Όλοι οι συμετέχοντες μεταφέρθηκαν εύστοχα από την θεωρία στην  πρακτική της εφαρμογή, δουλεύοντας πάνω σε πραγματικές περιπτώσεις σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στο τελικό άρτιο αποτέλεσμα.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή της ίδιας της Pix4D, εκπρόσωποι της οποίας συνδέθηκαν μέσω skype με τους εκπροσώπους της GeoSense στην αίθουσα διεξαγωγής του σεμιναρίου, καλύπτοντας ουσιαστικά μέρος σχετικών ερωτήσεων, αλλά και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πρόοδο της GeoSense και τις άκρως εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις των στελεχών της, επιβεβαιώνοντας έτσι τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας και ποιότητας στα οποία κινείται η εταιρία από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Η παρέμβαση των εκπροσώπων της Pix4D, κ. Gabriele Ruggiero και κ. Δημήτρη Καλαμάκη, απευθείας από την Ελβετία, ήταν άκρως αποφασιστική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, βάζοντας ως επίσημα ανώτερα στελέχη της εταιρίας Pix4D το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία του 2ου αυτού workshop στην Ελλάδα.

Μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης και ομαδικότητας και με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, απευθύνθηκε στην GeoSense και ο εκπρόσωπος της επίσης Ελβετικής senseFly, γνωστής εταιρίας κατασκευής και εμπορίας drones παγκοσμίως, κ. Christophe Thomson. Ο κ. Thomson, ο οποίος συμμετείχε και τις δύο ημέρες στο εν λόγω workshop, έκανε μια σύντομη αλλά ιδιαίτερα επαινετική για την GeoSense παρουσίαση της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο εταιριών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας της GeoSense και εξυμνώντας την πρωτοπορία της στο ελληνικό χώρο.

Το φιλικό και επαινετικό αυτό κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας συμπλήρωσαν με τα λόγια τους και τον χαιρετισμό τους,  και οι κ.κ. Ιωάννης Μουγιάκος, Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής JGC  Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε., υποστηρίκτριας εταιρίας του 2ου Pix4D Workshop by GeoSense και Σίμος Κόκκινος, Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών ΣμηΕΑ (UAV), οι οποίοι παρακολούθησαν και το εν λόγω Workshop.

Η εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων και η μετάδοση άκρως εξειδικευμένων γνώσεων  κινήθηκαν σύμφωνα με τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας της GeoSense, μετατρέποντας όλους τους συμμετέχοντες σε μια εξαιρετική ομάδα εργασίας με αναμφίβολα θετικά αποτελέσματα!

Στο τέλος του workshop, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν επάξια το επίσημο Πιστοποιητικό Τεχνογνωσίας Pix4D από την ίδια την Pix4D, τεκμηριώνοντας τις γνώσεις τους και κατέχοντας πια εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις πάνω στην σύγχρονη φωτογραμμετρία και γνωρίζοντας πώς να χειριστούν ολοκληρωμένα και ουσιαστικά το γνωστό παγκοσμίως λογισμικό φωτογραμμετρίας Pix4Dmapper.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο ημερών.

Η GeoSense, νιώθοντας περηφάνια και ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, ευχαριστεί ολόψυχα όλους τους συμμετέχοντες, τον καθένα ξεχωριστά, για την καθοριστική τους συμβολή στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του 2ου Πιστοποιημένου Pix4D Workshop Φωτογραμμετρίας από την GeoSense στην Ελλάδα, με την υποδειγματική και ουσιώδης εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες μας, τους υποστηρικτές και του χορηγούς μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό την διεξαγωγή των επιμορφωτικών
Pix4D Workshops by GeoSense σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο!
Υποστηρικτής:www.jgc.gr


 Xορηγός επικοινωνίας:polytexnikanea.gr

 

 

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες:

information