29.05.2016

Η Geosense, κατέχοντας ηγετική θέση σε επαγγελματικές λύσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και παγκοσμίως πιστοποιημένη σε υπηρεσίες εκπαίδευσης και service σε drones, δεν θα μπορούσε να λείπει από την 1η μεγάλη έκθεση για τα drones στην Ελλάδα, την DroneExpo, 27-29 Μαΐου 2016, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η Geosense παρουσίασε στο περίπτερό της Ι-6 όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στην συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία των UAV, αναλύοντας την πολλαπλή εφαρμογή και χρήση των drones και ενημερώνοντας εκατοντάδες επισκέπτες για τους πολλαπλούς τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία των drones μπορεί και βοηθά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε πλήθος εφαρμογών.

Μη επανδρωμένα αερομοντέλα, εξαρτήματα, αισθητήρες, λογισμικό και υπηρεσίες ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, ενώ η Geosense, σε συνεργασία με την εταιρία JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε. , είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο περίπτερό της παγκοσμίως αναγνωρισμένα drones, όπως αυτά της DJI, του μεγαλύτερου κατασκευαστή drones στον κόσμο που επέλεξε την Geosense ως αντιπρόσωπο στα Industrial προϊόντα του, της Ελβετικής senseFly με την οποία η Geosense έχει αποκλειστική συνεργασία από το 2011 ή του Δανέζικου Huggin-X1,το οποίο επιχειρεί στο στρατό της Δανίας και της Ιταλίας, επίσημος δοκιμαστής του οποίου είναι η Geosense.

Ταυτόχρονα, η Geosense παρουσίασε παγκοσμίως αναγνωρισμένο λογισμικό μελέτης και ανάλυσης δεδομένων από drones, αλλά και λογισμικό υποστήριξης και διαχείρισης χαρτογραφικών εφαρμογών, επιτυγχάνοντας έτσι την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας.

Παράλληλα, στα πλαίσια της Drone Expo, διενεργήθηκε το UAV Conference στο οποίο ο CTO της Geosense, κ. Βασίλης Πολύχρονος, παρείχε εξειδικευμένη ενημέρωση στο φλέγον θέμα της χρήσης και εφαρμογής των drones στην χαρτογράφηση, της έρευνα & διάσωση, την μοντελοποίηση και τη γεωργία ακριβείας, συγκεντρώνοντας μάλιστα στο τέλος της παρουσίασης πλήθος ερωτήσεων από το κοινό.

   


* για επιστροφή στην ενότητα "Νέα - Ανακοινώσεις" πατήστε εδώ